GENER 2021

Webinar INCLUSIÓ SOCIAL (29/01/21)
Divendres que ve, 29 de gener, KnowUrbanNet celebrarà el webinar “QUÈ ENS FALTA PER A LA INCLUSIÓ SOCIAL A LES CIUTATS?”.

La jornada serà conduïda per Santiago Castellà Surribas, Vicepresident de KnowUrbanNet, Senador, Doctor en Dret Internacional i Director de la Càtedra Tarragona Smart City URV. El programa de l'esdeveniment serà el següent:

 

11:30 - Entrevista

RAMON NICOLAU. Secretari General de la Federació Catalana del Voluntariat. Director de Serveis Socials (a entitats privades, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Govern d'Andorra). Director de l'Observatori Internacional de la Democràcia Participativa (2006-2011). Actualment és Assessor Tècnic en Fundació APIP-ACAM.

12:00 - Taula rodona

ENRIC CANET CAPETA. Director de Relacions Ciutadanes del Casal de Infants i membre de Comitè Assessor de KnowUrbanNet. Llicenciat en Biologia i màster en Polítiques socials i Mediació comunitària social. Màster en Acció comunitària IGOP (UAB, UB, UdL, URV, UdG, UVic).

MONTSE GARCÍA BLASCO. Formació en disseny (Elisava, UPF), accessibilitat (IBV - UPV), inclusió social (INICO - USAL, UOC), igualtat de gènere i gestió d'entitats. Membre de la junta directiva de la Federació ECOM i de l'Associació per a la promoció del transport públic (PTP), i part de la xarxa "Mujeres en movimiento" i de la entitat "Catalunya Camina".

SIRA VILARDELL. Directora general de la Fundació Surt i vicepresidenta de la Taula de Tercer Sector. Diplomada en Treball Social i postgrau en Direcció i Gestió d'Organitzacions no Governamentals per ESADE. Formació en perspectiva de gènere, processos d'inserció i intervenció comunitària intercultural, i gestió de la diversitat.

12.45 - Tancament de la jornada

 

L'enllaç per accedir a l'esdeveniment és el següent:

zoom.us/j/93680791403

 

NEWSLETTER

Subscriu-te a la nostra newsletter per estar a la última de totes les nostres novetats.

PATROCINADORS

COL·LABORADORS

Reial Academia Europea de Doctors
Cooking communication
URV
Catalyst