ABRIL 2020

Reunió del Comitè Assessor de KnowUrbanNet
El passat 11 de març es va celebrar una nova reunió de Comitè Assessor de l'associació KnowUrbanNet a la seu de la Reial Acadèmia Europea de Doctors.

La trobada va començar donant la benvinguda als nous membres de comitè:

- Chus Blasco, llicenciada en Ciències Empresarials i MBA per ESADE, i en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat Ramon Llull. Professora de gestió financera a BAU i experta en economia, empresa i management.

- Emili Villalba, expert en resolució de conflictes i dret mercantil. Especialista en contractació i pràctica societària. Consultor financer, perit judicial comptable i CEO d'EV troubleshooter.

- Eva Diaz, periodista. Màster en Direcció de Màrqueting d'EADA, i llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialitzada comunicació corporativa, estratègies de màrqueting, i organització d'esdeveniments. Cofundadora de Cooking Communication.

- Pau Marí, expert en direcció estratègica i creativa de projectes de comunicació digital. Llicenciat en Periodisme i Màster en Comunicació i relacions públiques per ESERP, i MBA per ESIC.

- Pep Coll, arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster Project Management i postgrau en urbanisme. És expert en BIM, innovació i direcció de projectes.

- Víctor Martínez de Rei, enginyer industrial, Màster en Seguretat i Salut per l'Institut de Ciència i Tecnologia, i postgrau en climatització. Soci de M2C, director de Qualitat Urbana i Mobilitat de l'Ajuntament de Sant Cugat, i el seu representant a la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents.

- Xavier Martín, publicista, consultor d'Acció 10 a internalització digital. Expert en comerç electrònic i màrqueting en línia. Va ser soci i directiu de Ilimit entre 2001 i 2018. Actualment és CYBERSECURITY Sales Manager de SEIDOR.

A continuació, el president de KnowUrbanNet, Xavier Izquierdo, va presentar el document Línies Estratègiques 2020, que pretén marcar els eixos d'actuació de l'associació durant els propers temps en el pla de la difusió del coneixement transversal generat per l'associació, del pla d'esdeveniments i jornades per al present exercici, de l'estructura interna de l'organització, dels projectes formatius, de la línies de finançament i patrocini, etc. Per la seva banda, el coordinador de KnowUrbanNet, Danel Arzamendi, va explicar les últimes novetats de l'associació a nivell organitzatiu.

L'acte va concloure amb la presentació de Catalítica, a càrrec de Hildebrand Salvat, un grup de treball que s'incorpora a l'associació amb la vocació de convertir-se en el Knowledge Lab de KnowUrbanNet.

COL·LABORADORS